Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

Erdek Kaymakamı Kaygısız'a veda yemeği

Erdek Kaymakamı Kaygısız

Kaygısız: Buradan bir Kapıdağ, Erdek sevdalısı olarak ayrılıyorum”

Erdek Belediye Başkanlığı, Denizli Vali Yardımcılığına atanan Erdek Kaymakamı İsmail Kaygısız’a veda yemeği verdi. Öğretmenevinde gerçekleşen yemeğe Erdek Deniz Üssü ve Garnizon Komutanı Deniz Kıdemli Albay Ferhat Bağlarlıoğlu, Belediye Başkanı Hüseyin Sarı, Başsavcı Ertan Çubukçu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Ceylan, İlçe Emniyet Müdürü Erol Acar, daire müdürleri ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri katıldı. Milli Eğitim Müdürü Ömer Ceylan, kısa açış konuşmasında, Kaymakam Kaygısız’ın çalışmalarını överken, “Sayın Kaymakamımızı, gelecekte Balıkesir Valisi olarak görmek istiyoruz” dedi.
Yemeğin ardından bir konuşma yapan Kaymakam İsmail Kaygısız, Erdek’te görev yaptığı 5 yıllık süre içinde zaman zaman keyifli, zaman zaman da zorlu ve sıkıntılı dönemler yaşadığına dikkati çekerken, “Ancak bu zor ve sıkıntılı günleri de, Erdek’in desteğiyle göğüsledik” değerlen dirmesinde bulundu. Daire müdürleriyle de tam bir aile ortamı içinde çalıştıklarını vurgulayan Kaygısız, döneminde gerçekleşen bazı hizmetleri de dile getirdikten sonra şöyle konuştu:
“Erdek’te geçirdiğim 5 yıl, benim için gururlu, onurlu ve sorumluluk duygusu taşıdığım günlerdir. Buradan bir Kapıdağ ve Erdek sevdalısı olarak ayrılıyorum. Denizli’deki görevim sırasında da artık hemşehrim olarak gördüğüm tüm Erdeklilere kapım her zaman açık olacaktır. Erdek’i hiçbir zaman unutmayacağım. Tüm Erdeklilere sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” 

Belediye Başkanı Hüseyin Sarı da, Kaymakam İsmail Kaygısız’a plaketini vermeden önce yaptığı konuşmada, Kaygısız’ı, “sakin güç” olarak nitelendirirken, şunları söyledi:
“Ancak Kaymakamımız, kriz ortamları ve sıkıntılı dönemlerde gecikmeden verdiği doğru kararlarla bu dönemlerin aşılmasında önemli rol oynamıştır. Herkese eşit uzaklıkta davranmıştır. Görev süresi içinde, bir bürokrat tavrından uzak, Erdek sevdalısı olarak hareket etmiştir. Yine, yardıma muhtaç herkese yardım elini uzatmıştır.”



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı